16. august 2013

Sprek satsning på demo i butikk

Denne våren har Lofoten satt i gang etableringen av et eget demoteam i Oslo. En fagutdannet kokk er ansatt og den endelige planen for teamet er fem matentusiastiske demomedarbeidere.

Målet er å dele ut innbydende smaksprøver til matglade kunder. Vi ønsker å spre informasjon om de rene og smakfulle Lofoten-produktene, samt tips på oppskrifter til forrett, tapas, grill, middag og fest.

For å levere fantastiske matopplevelser hadde Lofoten denne uken en workshop på Kulinarisk Akademi på Mathallen i Oslo. Der ble Oslo-avdelingen samlet med kundekonsulenter og kokker, alle med lang Lofotenerfaring. Etter en idedugnad og utprøving av ulike oppskrifter nærmer vi oss en utforming av demokonseptet. Smaksprøver med god smak, flott utseende og innovative løsninger rulles snart ut i mange av Oslos dagligvarebutikker.

Vi jobber for å skape Norges beste demoteam, med kundeopplevelser man husker. Når du er i butikken er det bare én ting å gjøre; kikk etter Lofotens entusiastiske demokokker. Smak, nyt og kjøp.

Burger Lofoten demo 2.0

Velkommen!

 

Bookmark and Share