23. desember 2013

Lofotprodukts 140 ansatte kåret til Årets navn i sjømatnæringen 2013

Hovedtillitsvalgt Monica Sandholm (f.v.) og Adm. dir Sigvald Rist mottar prisen for Årets navn av Øystein Hage, redaktør i Fiskeribladet Fiskaren. Foto: Willy Hauge.

Hovedtillitsvalgt Monica Sandholm (f.v.) og Adm. dir Sigvald Rist mottar prisen for Årets navn av Øystein Hage, redaktør i Fiskeribladet Fiskaren.
Foto: Willy Hauge.

I dag offentliggjør Fiskeribladet Fiskaren og Intrafish at de har kåret Lofotprodukts 140 ansatte til «Årets navn i sjømatnæringen 2013».

Prisen, som deles ut for 11. år på rad, gis til en bedrift/person/organisasjon i næringen som har gjort seg bemerket, oppnådd gode resultater, samt gjort noe for å øke næringens omdømme.

– Vanligvis reiser vi rundt og deler ut denne prisen til enkeltpersoner og bedriftsledere. Denne gangen går den til 140 ansatte i Lofotprodukt, uttalte Øystein Hage, redaktør i Fiskeribladet. Han overrasket de ansatte med å dele ut prisen under bedriftens julelunsj på Leknes før helgen.

Hage uttalte videre at prisen går til Lofotprodukt blant annet på grunn av den store utviklings- og markedsjobben bedriften har gjort det siste året, samt den imponerende veksten.

– Dere har med humor klart å gi Norges befolkning et enda bedre forhold til torsk, og til å spise mer torsk, uttalte Hage.

– Vi har et utrolig dyktig team av medarbeidere, og denne utmerkelsen gjør oss ekstra stolte. Dette er vel den beste julegaven vi kunne fått, uttaler en stolt og fornøyd Adm. dir Sigvald Rist.

Les saken i Fiskeribladet her: Fiskeribladet 231213.

Bookmark and Share