6. mars 2013

Lofotprodukt ble kåret til Årets mat- og drikkeprodusent 2013!

Lofotprodukt ble kåret til Årets mat- og drikkeprodusent 2013 av NHO.

Prisen gis til en kandidat som siste kalenderår har utmerket seg innenfor områdene bedriftskultur, innovasjon og produktutvikling, markedsføring, kompetanseutvikling og miljø.

Prisen ble delt ut under NHO Mat og Drikkes temadag 6. mars 2013. Juryen består av Knut Maroni (NHO Mat og Drikke), Jan-Egil Pedersen (NNN), Svein Flåtten (stortings-representant), Per Ingvar Olsen (BI), Are Knudsen (Handelsbladet FK) og Camilla Røsjø (Nofima).

– Vi ønsker å synliggjøre eksempler på gode bedrifter som leverer bra produkter og er attraktive arbeidsplasser for de ansatte, forteller Knut Maroni, leder av juryen og administrerende direktør i NHO Mat og Drikke.

I sin omtale av Lofotprodukt skriver juryen:

Lofotprodukt har gjennom mange år arbeidet systematisk og godt med utfordringer innenfor de kriteriene som vektlegges ved tildelingen av prisen Årets mat- og drikkeprodusent. Bedriften har vært veldig bevisst på å skape en sunn bedriftskultur og et godt miljø på arbeidsplassen. De ansatte er stolte av å være en del av en bedrift som blir lagt merke til. Bedriften har vært meget innovativ og nyskapende på sjømatsiden de siste årene. Alle bedriftens produkter er nøkkelhullsmerket. Bedriften har de senere årene hatt en betydelig vekst.

– Vi er svært stolte og glade over å motta denne prisen. I år er det 10 år siden merkevaren Lofoten ble etablert, og i jubileumsåret er det en ekstra bonus å bli kåret til Årets mat- og drikkeprodusent 2013. Tusen takk til alle gode kolleger for fantastisk innsats som har ført oss dit vi er i dag, uttaler en fornøyd Administrerende direktør i Lofotprodukt AS, Sigvald Rist.

Les mer her:

Lofotposten 06.03.2013

Nationen 06.03.2013

Dagligvarehandelen 07.06.2013

lofotprodukt

Bookmark and Share