Oppskrift på kjapp og sunn middag!
Nå finner du nyheten «Familiens fiskekaker» i butikken. De nøkkelhullsmerkede fiskekakene er både sunne og gode, og gjør det superlett for barn å spise mer fisk. Fiskekakene er glutenfrie og uten tilsatt melk, og inneholder selvfølgelig kun naturlige råvarer.
Til 4 personer
1 pakke med Familiens fiskekaker 600g
4 grove pitabrød
1 hjertesalat
1 agurk
1 pk. cherrytomater
2 dl lettrømme
1 ss Sweet Chilisaus
Slik gjør du:
Varm fiskekakene på medium varme i en stekepanne med litt olje eller smør, ca. 2 minutter på hver side. Stek pitabrødene i ovnen etter anvisning på pakken. Kutt opp tomater og agurk i tynne skiver, og kutt av hele blader på hjertesalaten.
Bland rømme og Sweet Chilisaus i en skål, og smør så dressingen på bunnen av pitabrødet som er delt i 2. Dandér deretter fiskekaker og grønnsaker i pitabrødet, og du har en rask og sunn middag klar på et blunk.
Laget i Lofoten <3