Røkt og Gravet

Lofoten Økologisk Røkt Laks

Lofoten Økologisk Røkt Laks

Ved fremstilling av Lofoten økologisk røkt laks benyttes kun fersk økologisk laks av beste kvalitet. Filetene sukkersaltes og modnes. Deretter kaldrøykes filetene i røyk fra brenning av einer og or. Dette gir en fast konsistens og fin røyksmak. Lofoten økologisk røkt laks kommer i ferdige skiver på brett. Røkt laks i skiver er produsert ved vår fabrikk i Lofoten og framstilt av norsk økologisk oppdrettslaks, som har et naturlig høyt innhold av omega-3-fettsyrer. Produksjon av økologisk laks blir godkjent og regelmessig inspisert av Debio, som er kontroll- og godkjenningsinstans for økologisk produksjon i Norge. Økologisk laks skiller seg fra ordinær laks ved at den blant annet får fôr fra økologisk landbruk og bærekraftig fiske, og at den har bedre plass i merdene.

Den unike emballasjen med gjenlukk gjør at du kan åpne og lukke pakkene på en enklere måte. Slik sikrer vi den gode smaken, også etter åpning, uten at du behøver å bruke ekstra plastikkpose. Dermed bidrar vi til å redusere både matsvinn og bruk av plastposer i husholdningen.

Ingredienser

Fersk benfri økologisk laksefilet* (Salmo salar) (fisk), salt, sukker (økologisk). *Oppdrettet i Norge.

Næringsinnhold

NÆRINGSINNHOLD Pr. 100 g
Energi 1032 kJ (247 kcal)
Fett 18,0 g
- hvorav mettet fett 2,6 g
- hvorav flerumettet fett 5,7 g
- hvorav omega-3 (EPA/DHA) 2,9 g (0,5 g/0,8 g)
Karbohydrater 0,4 g
- hvorav sukkerarter 0,4 g
Protein 21,5 g
Salt 2,8 g

Allergener

Fisk

Produktet er Nøkkelhullsmerket

Produktet er Nøkkelhullsmerket