Røkt og Gravet

Lofoten Gravet laks i skiver

Lofoten Gravet laks i skiver

Ved fremstilling av Lofoten gravet laks benyttes kun fersk laks av beste kvalitet. Fisken foredles innen fire timer etter laksen er tatt opp fra havet - dette for å sikre den beste kvaliteten. Filetene sukkersaltes og krydres med dill og pepper før de settes kjølig for marinering. Marineringsprosessen konserverer laksen og gir den en karakteristisk og god smak. Lofoten gravet laks er produsert ved vår fabrikk i Lofoten og er framstilt av norsk oppdrettslaks, som har et naturlig høyt innhold av omega-3-fettsyrer.

Den unike emballasjen med gjenlukk gjør at du kan åpne og lukke pakkene på en enklere måte. Slik sikrer vi den gode smaken, også etter åpning, uten at du behøver å bruke ekstra plastikkpose. Dermed bidrar vi til å redusere både matsvinn og bruk av plastposer i husholdningen.

Ingredienser

Fersk benfri laksefilet* (Salmo salar) (fisk), salt, sukker, dill (bestrålt), pepper. *Oppdrettet i Norge.

Næringsinnhold

NÆRINGSINNHOLD Pr. 100 g
Energi 980 kJ (234 kcal)
Fett 17,1 g
- hvorav mettet fett 2,4 g
- hvorav flerumettet fett 5,2 g
- hvorav omega-3 (EPA/DHA) 2,6 g (0,5 g/0,7 g)
Karbohydrater 0,8 g
- hvorav sukkerarter 0,7 g
Protein 19,6 g
Salt 4,2 g

Allergener

Fisk