Røkt og Gravet

Røykerimesterens Gravet Laks med Sennepssaus

Røykerimesterens Gravet Laks med Sennepssaus

Røykerimesterens er en helt ny serie med røkt og gravet laks og ørret, som tar smaken til et helt nytt nivå. Produktene har mer smak enn tradisjonelle røkt og gravet produkter og er laget med stor respekt for faget.

Røykerimesterens Favoritt, Gravet Laks er en smaksrik gravlaks tilsatt akevitt, sitron og pepper i tillegg til salt, sukker og dill. Fisken serveres i tykkere skiver for å ivareta den gode smaken.

I pakken er det også en pose med Lofoten sin egen sennepssaus som smaker fortreffelig sammen med den akevittmarinerte laksen.

Den unike emballasjen med gjenlukk gjør at du kan åpne pakkene på en enklere måte og du kan sikre den gode smaken etter åpning, uten å bruke ekstra plastikkpose. Dermed bidrar vi til å redusere både matsvinn og bruk av plastposer i husholdningen.

Ingredienser

Fersk benfri laksefilet* (Salmo salar), akevitt, salt, sukker, dill (bestrålt), pepper, sitronjuice (sitronsaft, konserveringsmiddel (kaliumdisulfitt), saltolerosin, fargestoff (karamell), naturlige aromaer. *Oppdrettet i Norge.

Saus: vann, sennepsfrø, rapsolje, dill, sukker, eddik, salt, krydder, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), fargestoff (betakaroten), stabilisator (xantangummi).

Næringsinnhold

Gravet laks
Energi 991 kJ (238 kcal)
Fett 17,1 g
-hvorav mettet fett 2,4 g
-hvorav flerumettet fett 5,2 g*
Karbohydrater 1,5 g
-hvorav sukkerarter 1,4 g
Protein 19,6 g
Salt 4,2 g

Saus
Energi 1890 kJ (450 kcal)
Fett 32,0 g
Karbohydrater 28,0 g
-hvorav sukkerarter 28,0 g
Protein 2,0 g
Salt 2,0 g

Allergener

fisk
sulfitt